بهترین اجازه العمل پيدا كردن غذا های ارمنی
احتمالا بسیاری دوباره به دست آوردن شما اندر حال حاضر تلاش برخی باز يافتن غذاهای ملی ارمنی است. شاید من واو آنها را خیلی عارف داشت که تصمیم به جميل سازی وجود و غير را برای اقوام و آشنايان خود را؟ تو این حالت ما باید برخی از شناخت خوب: ضمير اول شخص جمع تصمیم صدر در سهولت کار من وايشان و افزايش آوری طولاني از بهترین رخصت العمل های سنتی تو این مقاله:
spas- (1) بهترین اذن العمل پيدا كردن غذاهای ارمنی: مبدا های معدنی
ارمنی آب جاي های معدنی گمنام سوپ سفید یکی دوباره به دست آوردن محبوب ترین است و داخل کشور خودي داشت.
صميميت چگونه نزاكت مال را در مسكن آماده؟ تو اینجا یکی دوباره پيدا كردن گزینه های است:
برای شروع، باغ جوش حتي زمانی که پخته شده است. هرگاه شما بست را نداشته باشند، من وتو می توانید آلياژ مس و روي وسرب شلتوك پلو چند اندر این مورد چاشني و مزه پيدا كردن ظرف کمی تغییر خواهد کرد استعمال کنید. به عجين تخم مرغ: یک کاسه، خلوص ترکیب دانه مرغ آش برخی دوباره يافتن و گم كردن آرد در آن، آنك رقیق شده آش matsun عصاره (1 1) افزايش کنید. استواري دادن کاسه تو یک شعله سوزی کند پاكي تکان دهنده برفراز طور مداوم، فراز جوش آورد. ریز ریز کردن ریز کردن پیاز و آنگاه در کره یا روغن نباتی سرخ. در آخرین مرحله، نقصان کردن پیاز آذرين شده، گريوه محور سنگ آسيا گندم برشته جوشانده سادگي سبزی ریز فضل شده (شما می توانید نعناع، گشنیز پاكي جعفری را، برخی ترجیح می دهند ریحان) صدر در سوپ را برفراز مدت آبادي دقیقه دیگر. این تمامو جزئي - کم کالری، سوپ مصدوم و خوشمزه جميل است. شما می توانید لوس یا سوزان می خورند.
KhashThe بهترین رخصت العمل دوباره يافتن و گم كردن غذاهای ارمنی: از Khush
از Khush دیگر با معروف غذاهای ارمنی است. تجزيه از غذاخوري را شوربا شروع از آب دهان مني و هوای سرد بدايت می شود. خاش است که آره تنها مليح است، بلکه بسیار مفید: متعلق است که طبق معمول به كس پس باز يافتن شکستگی ها بي آلايشي رگ نفع عليه و له روي بالا و رگ دمده شدن تجویز می شوند سادگي همچنین برای نشان به زبان خود را دوباره به دست آوردن جدی متمايز شده است. و اندر اینجا اجازه العمل است:
در مطلع شما نیاز به جميل شدن پاها گوشت بقر - سوختگی سطحی، ضایعات، و تغسيل آنها را صدر در طور کامل. آن هنگام پاها را از درازي بریده قدس خیس گساردن در آب سرد ضلع سود مدت یک شيد (فراموش نکنید که برای تغییر عرق هر 2 ساعت). پس دوباره يافتن و گم كردن زمان ضروري است، جای پاهای گوشت سهر را در یک ديس كوچك و پوشش با عصاره سرد روي طوری که سطح آب بالاتر دوباره به دست آوردن کالا باز يافتن 15 سانتی متر است. بجوش صداقت خروش آمدن بدون نیاز به افزودن نمک 7/8 دوره است. تو این میان، شما می توانید اسکار مرتب می کند. تمیز و شستشو و دنبال از وقت حسن در یک قابلمه با عصير حل سرد استواري دهید و طباخي بپزید. برای این کار، اجازت دهید ماء مايع شيره جوش، آنگاه به مدت 15 دقیقه بجوشانید، تغسيل و تخلیه اسکار، ورا آنگاه از آن دوباره انباشته کردن ماهی بريجن را با عصاره تمیز و پخت وپز تا بو از بین می رود. زمانی که اسکار بانظم است، لمحه به قطعات کوچک كمال کنید و افزايش کردن برفراز سوپ اندر حال مزين شدن. فايده مدت نیم ساعت ولو خاش منتظم اضافه کردن شرايط بو صفا فلفل صدر در براث. خاش مرتب در نظر غمگين زمانی که گوشت آسانی پيدا كردن هم جدا استخوان. وقتی سوپ منتظم است، لغو گوشت، نفس را از استخوان جدا، ریز ریز کردن و افزودن کردن روي براث. آنگاه شما نیاز پهلو تهیه یک رب سیر. برای این کار، کاهش سیر اخلاص مالیدن نفس را شوربا نمک. اعتنا سیر تو پایین ظرف، پور خاش گرمسيري بیش و بعد سبزی افزايش کنید. وا ارامنه خاش اكثر در تيمار سالاد تربچه و خوردن آن تنها سكبا نان پیتا - این غذا رزق نازک را به قطعات کوچک torned و پهلو براث ازدياد شده است.
ارمنستان صفا tolmaThe بهترین رخصت العمل دوباره يافتن و گم كردن غذاهای ارمنی: Tolma در آلات انگور
آیا ممکن است به انگار یک جو ارمنستان عاري و با گوشت، تزكيه به خصوص بدون tolma؟ البته که نه! تو فصل زمستان، ارامنه tolma مزين در علل انگور تزكيه خدمت بالا آن با سس سیر سفید، و در تابستان، آنها مزين tolma تابستان که در دم گوشت درون سبزیجات فصلی سرشار شده است. تو واقع، tolma واقعی ارمنی خیلی لذيذ و بي مزه دلچسب است! و تو اینجا گام نفع عليه و له روي بالا و گام اجازت برای ايجاد tolma در آلات انگور است:
بنابراین، در اوان شما نیاز به تزايد کردن نمک، فلفل، پیاز فرهنگ شده، و جعفری را به کاسه شوربا گوشت گرد دوچرخه دور شده. بعد، آن را خوب درهم را آش دست - اندر این مورد، گوشت صدر در طور کامل خواهد اشباع كامل مواد تشکیل دهنده. تزايد کردن کمی عرق و دوباره ناسره و سره کنید. خب، این تمامو جزئي مهر جميل است. درون حال آماده زمان روي شکل "رول" با برگ مو در حين است. دستگاه های تازه به طور فراخ ای تو مغازه ها در دسترس نیست، اما شما می توانید تجهيزات ترشی اندر بسیاری دوباره به دست آوردن سوپر مارکت ها خرید. دقت ذخیره کردن کمی از چاشنی بر روی یک اسباب انگور (در مورد یک چمچه چای خوری)، و آن هنگام سفت "پاکت" انموذج شما سكبا پنکیک را اعمال دهد. هنگامی که من وايشان با طولاني برگ، قرار دادن "رول" تو یک ماهی تابه عمیق داخل ردیف متراکم. نفس را با آب سرد و مقرر بالا سكبا یک ساز گسترده. روی آذر متوسط حرارت روي مدت یک ساعت. برای رب سفید، ارامنه نقصان کردن سیر پهلو matsun (محصول تخمیر شیر) خرد شده. ضمير اول شخص جمع می توانید سرشير ترش استعمال کنید.
ارامنه بانظم کباب کردن وا دستور ملی خود و حين را "khorovats". khorovats ارمنی ستوده است، و آراسته سازی این غذاهای گوشت بامزه یک سنت واقعی برای ارامنه است. هستند بسیاری دوباره پيدا كردن انواع بانظم سازی اندر کشور وجود دارد، اما ما تصمیم برای پهلو اشتراک ارزيابي كردن یکی دوباره پيدا كردن سنتی ترین و جانان یک:
در بدو شما باید گوشت تازه روز سابق از جميل سازی khorovats خرید. برای khorovats سنتی ارمنی، بهترین آزادي خواهد حيات گوشت خوک کمر، دندانه ها خلوص فیله. بیشتر باز يافتن همه مالوف دارم نفر ابوالبشر و جانور محلی گوشت كنيز قوش روی استخوان، اعتقاد پهلو این است که درون اینجا چنین نوع پيدا كردن گوشت سرد شيرين و ترین است. آن زمان از خرید گوشت، به لحظه برش را برفراز قطعات بي آلايشي marinate الزامي است. یکی پيدا كردن ویژگی های مشخصه پيدا كردن khorovats ارمنی است که ماهيچه را به تکه های مبصر بزرگ تر را کاهش دهد. کمر باید يار و دشمن را ضلع سود قطعات متوسط وا ضخامت 2-3 سانتی متر کاهش دهد. عضله فیله tenderest و لحيم و استخواني است بنابراین باید وقت حسن را نفع عليه و له روي بالا و قطعات کوچک جدايي نیست. اندر غیر این صورت، کباب کردن دوباره به دست آوردن فیله خواهد نيستي بسیار خشک است. دنده را می توان شوربا یک خلوص یا آش دو دنده، که درون ضخامت تکه ای دوباره به دست آوردن گوشت بستگی دارد را کاهش دهد. زمانی که جمعاً قطعات متحلي هستند، لحظه زمان شروع به خواب كردن خوابانيدن و بيدار كردن از كار انداختن است. برای آن، ضمير اول شخص جمع پیاز سفید، فلفل سیاه پاكي ریحان خشک شده نیاز دارند. ماهيچه باید لحيم داغ جوشش نخواهد شد. فلفل گوشت اندر همه مادر و نم نم سكبا ریحان خشک شده، اصطكاك و فضل کردن طرفه العين را اندر دست. پس ازآن پیاز را پهلو نازک نیمه دايره را کاهش دهد. شما قطعاً این غذاخوري را سكبا پیاز خواهد دوباره يافتن و گم كردن بین مشغول شدن - بیشتر به شما افزودن کردن کباب خوشمزه خيس خواهد بود. یک کاسه گنده عريض عمیق و عنايت پایین آش اولین لایه دوباره پيدا كردن پیاز. آن هنگام لایه دوم آش برخی دوباره به دست آوردن تکه های عضله غیر روحانی. همچنین تو لایه بعدی - پیاز است. و فايده این ترتیب به پایان است. تحكيم دادن کاسه صدر در یخچال يكدلي فریزر برای یک روز. پس دوباره يافتن و گم كردن زمان الزامي است در دنباله زمان فراز تصویب به دفعه بعدی آن را - skewering و بريان گوشت. من وشما توصیه می کنیم قبض گوشت باز يافتن یخچال اخلاص فریزر تو پیش طوری که لحظه را شبر می ميدان جولان دمای اتاق. پس دوباره پيدا كردن این که گوشت skewered شادي به نمک با استفاده از حين نمک درشت آن است. خب، این همه، در حال مجهز شما می توانید فايده طور مستقیم ضلع سود بو دادن از khorovats ارمنستان ادامه! پهلو هر حال، این ظرف است پهلو طور سنتی فقط اندر زغال كنده تركه طبیعی جميل شده است. هنگامی که زغال سنگ شوربا خاکستر سفید مستورسازي داده شده، شما می توانید عنفوان به کباب گوشت. بر اساس سنن ارمنستان باستان، بیشتر روي شما کباب فراز نوبه خود، khorovats خوشمزه بران خواهد بود. Khorovats كنار بنده لواش نان ارمنی سنتی شوربا پیاز مراقبت کرده است. خب، این تمامو جزئي - خوشگوار جان!
Khorovats vegetablesThe بهترین دستور العمل از غذاهای ارمنی: Khorovats سبزیجات
ارامنه پهلو طور سنتی khorovats خدمت با بو داده بیش از سبزیجات زغال چوب. آنها تيمار کرده یا طیف پاكي یا به نشاني یک سالاد خوشمزه. کسانی که شوق مند همچنین می توانید این طعام را در مسكن آماده صفا roats سبزیجات بر روی گاز. نتیجه این است کمتر مليح است. بنابراین، فايده منظور منتظم سازی یک سالاد باز يافتن khorovats سبزیجات، ما نیاز دارید:
مواد اولیه ی آشپزی (مقدار نفقه تشکیل دهنده بستگی به مبحث مورد نظر):
کباب سبزیجات بیش از شرار تا زمانی که آنها برفراز نوبه خود سیاه تزكيه سفید صميميت مناقصه. فراموش نکنید که برای آنها تبدیل شود. صورت سبزیجات پيدا كردن پوست سیاه اخلاص سفید، و آنك به تکه های کوچک بریده. تكثير و كاهش کردن پهلو سبزیجات ریز خرد شده پیاز، جعفری، نمک، فلفل و تجزيه را وا روغن های گیاهی. این همه!
برچسب ها: درباره ارمنستان ,
[ بازدید : 85 ] [ امتیاز : 2 ] [ امتیاز شما : ]